Workshop Terugspeeltheater

Zaterdag 25 maart, Rotterdam Zuid

Op zaterdag 25 maart organiseren we weer een workshop terugspeeltheater onder professionele begeleiding van Dries Maris. Het belooft een interessante en waardevolle dag te worden! Wil je kennismaken met terugspeeltheater? Dan ben je ook welkom. 

Terugspeeltheater improviseert op basis van verhalen. Deze verhalen zijn van de deelnemers zelf. De verhalen kunnen klein of groot zijn, uit het alledaagse en persoonlijke leven. Deze verhalen spelen we terug volgens de verschillende vormen van terugspeeltheater. Soms met een twist, met humor en altijd met waardigheid en respect. Dries Maris is een ervaren begeleider van terugspeeltheater en is organisator/begeleider van een vaste terugspeeltheatergroep van studenten uit Nijmegen. De workshop wordt georganiseerd door onze terugspeeltheatergroep van ongeveer 10 personen. We komen om de  2 à 4 weken bij elkaar om terugspeeltheater te spelen en organiseren dit met elkaar. Lees hier meer over deze theatergroep. 

Wanneer: Zaterdag 25 maart van 11:00 – 16:00 (vanaf 10.45 uur inloop en opbouw)
Waar: Boelevar in het Musa-gebouw, Astanaplein 1 Rotterdam Zuid (Het flatgebouw Musa bevindt zich achter het politiebureau en de Jumbo.)
Kosten: €30
Eten en drinken: Lunch graag zelf meenemen of in de buurt halen in de ruime lunchpauze. Kopjes koffie en thee ter plekke te bestellen 

Doe je mee? Heb je nog vragen? 

Elly König, mailadres: ellykon@gmail.com   tel: 06 47806178 of 
Margreet van den Tol, mailadres post@vdtol.demon.nl  tel. 06 4978 6606

 

 

 

“De kunst van het doorvragen is veel meer dan verdiepende vragen kunnen stellen. Dat heb ik in deze workshop ontdekt!”

Nienke van Wijngaarden, Buurtwerker Dordrecht