Terugspeeltheatergroep Luistergoud zoekt nieuwe leden

De terugspeeltheatergroep van Luistergoud bestaat nu uit acht mensen. We zoeken weer nieuwe deelnemers. Er wordt niet opgetreden, wel wordt met elkaar de kunst van het terugspelen geleerd en geoefend. Bij terugspelen zijn de eigen ingebrachte verhalen leidend en worden via terugspeelvormen op creatieve wijze gereflecteerd. Eens vrijblijvend komen kijken? Van harte welkom!

Terugspeeltheater is improvisatietheater op basis van persoonlijke ervaringen. Het kan daarbij om alledaagse gebeurtenissen gaan, maar ook om grotere (levens)verhalen. Er worden uiteenlopende spelvormen gebruikt. Op de bijeenkomsten leer je wat terugspeeltheater is en ervaar je de kracht ervan. Je leert goed te luisteren naar een verhaal en de kern daaruit te herkennen. Door verschillende spelvormen kun je verhalen theatraal vorm te geven. Je leert af te stemmen op uw medespelers. Je kan het gewoon een keertje uitproberen, misschien wil je erna niets anders meer…

De terugspeeltheatergroep van Luistergoud bestaat nu uit acht mensen. We zoeken weer nieuwe deelnemers. Er wordt niet opgetreden, wel wordt met elkaar de kunst van het terugspelen geleerd en geoefend. Bij terugspelen zijn de eigen ingebrachte verhalen leidend en worden via terugspeelvormen op creatieve wijze gereflecteerd. Eens komen kijken? Vrijblijvend! Van harte welkom! We komen eenmaal per maand bij elkaar op een locatie in Rotterdam. 

Wanneer:  Elke maand op een vrijdagavond (in overleg)
Tijd: 19.00 – 21.15 uur
Waar: Nivonhuis te Rotterdam.
Wie: o.l.v. Sigrun Scheve
Aanmelden en meer informatie: sigrunscheve@upcmail.nl

 

 

"Het is een verrijking voor me om samen met anderen allerlei gedichten te bespreken. Soms krijg je andere inzichten en ideeën, waar je zelf niet aan gedacht hebt. Heel leuk en leerzaam. Ik geniet er altijd weer van!"

Ineke van Bochhove