Workshop Communiceren, valt daar nog iets te leren?

Woensdag 8 maart 13:30 - Online

Zowel ingrediënten van een goed gesprek als valkuilen komen aan bod.

Communiceren doen we al ons hele leven, via verbale en non-verbale communicatie. Dus valt daar nog iets in te leren? Voor de meesten van ons wel! 
In deze workshop besteden we eerst aandacht aan valkuilen in de communicatie om vervolgens een goed gesprek te voeren met behulp van LSD (luisteren, samenvatten en doorvragen). 

Aan de orde komen:
- Valkuilen in de communicatie, zoals het overnemen van het verhaal, bagatelliseren of overdreven reageren, bezet luisteren, suggestieve vragen stellen, veroordelen en nog meer;
- Wat zijn ingrediënten van een geslaagd gesprek?
- In kleine groepen voeren we gesprekken met behulp van LSD.

Iedereen die zich vrijwillig inzet voor de samenleving, kan zich inschrijven voor deze online, gratis workshops. Er is plaats voor maximaal 10
mensen per groep, bij een minimum van 8 deelnemers gaat de workshop door.  Meld u zich aan via het onderstaande inschrijfformulier. Drie dagen voor de workshop plaatsvindt, krijgt u de inloggegevens per mail toegestuurd.

Woensdagmiddag,8 maart 2023
13.30 uur-16.00 uur. Inlog vanaf 13.15 uur.
Trainer: Coot Roosenboom

Naar inschrijfformulier Open Workshops

Wilt u namens uw vrijwilligersorganisatie deze
gratis workshop op maat bij u op locatie (of via zoom) boeken? Lees hier meer.

"Het is een verrijking voor me om samen met anderen allerlei gedichten te bespreken. Soms krijg je andere inzichten en ideeën, waar je zelf niet aan gedacht hebt. Heel leuk en leerzaam. Ik geniet er altijd weer van!"

Ineke van Bochhove